social image

УСПЕШЕН БИЗНИС ЗА СИГУРНА ЗАРАБОТКА
Вложете во отворање на Innline бизнис и вратете ја инвестицијата за помалку од година дена.

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ INNLINE БИЗНИС

Гарантиран профит

Со помош на Innline ЕМС ќе остварите заработка за да отворите Innline студио, да станете персонален тренер или да отворите фитнес и СПА центар обогатен со ЕМС уреди. Како и да е, се подразбира дека повлекувате паметни бизнис потези.
Ќе го вратите вложеното за помалку од година 

Се што ќе вложите ќе Ви се врати за кус период. За помалку од 6 месеци сопствениците на Innline студијата ги вратиле вложените пари и поради зголемена побарувачка го прошириле студиото со нови уреди. Придружете се на успешните приказни.
Потполна поддршка за Вашиот бизнис

Ние се грижиме за вашиот успех. Со наша поддршка ќе ги дознаете сите користи од отворено Innline студио. Ќе научите како да бидете успешен предприемач. Во понудата имаме понуди за маркртинг и лиценца за ЕМС тренери. За сите ЕМС уреди има гаранција и сервис.
Пресметајте ја вашата добивка

Сакате да дознаете колку ЕМС уреди Ви се потребни? Ве интересира очекуваната заработувачка? Контактирајте нѐ и заедно ќе пресметаме колку ќе заработите.

ШТО Е INNLINE?

Innline е уред кој овозможува потполно доживување на ЕМС тренингот и ги стимулира најважните мускулни групи на телото. Конвенционалниот тренинг заменет е со интензивен Innline тренинг од само 20 минути кој телото до води до беспрекорна форма.
Innline уредите креирани се да му овозможат на студиото и персоналниот тренер најсовремен тренинг. Дизајнирани од најквалитетни материјали со долг век на користење тие се алат за започнување со успешен бизнис.


НАД 50 СТУДИЈА ВО РЕГИОНОТ

ЕМС тренингот е тренинг за кој се зборува. Innline уредите претставуваат нов стандард за квалитет во светот на фитнес индустријата. Во регионот се отворени повеќе од 50 Innline студиа со преку 6000 задоволни клиенти. Студијата и персоналните тренери во регионот ги препознаа сите можности кои ги овозможува Innline.
НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА

ВАШИ ОПЦИИ ЗА БИЗНИС

Innline студио

Деловниот модел за Inline студио е докажан и проверн концепт. Се карактеризира со краткорочно вложување со низок степен за ризик. Бизнисот можете да го почнете со само еден ЕМС уред и мал простор (барем 25м2).
 
Innline персонален тренер

Дали сте персонален тренер кој сака своите услуги да ги подигне на повисоко ниво? Понудете ВИП Innline тренинг во домот на клиентот или организирајте тренинг за вработени во некоја фирма. Искористете ја својата мобилност.
Innline за фитнес и СПА центар

Ако сакате својот фитнес или СПА центар да го збогатите со нови уреди, приклучувањето на Innline ЕМС уредите е вистински начин да одите напред. Создадете нови клиенти и проширете ја услугата!
 

ДОСТАПНИ Innline УРЕДИ

EMS INNLINE PRO
Безжичен. Достапен во мобилна и статична верзија. Можност за симултан тренинг на 6 лица. Можност за создавање на сопствена конфигурација која е најдобра за важиот бизнис.
EMS INNLINE PT
Безжичен. Мобилен. Можност за симултан тренинг на едно или две лица. Можност за создавање на сопствена конфигурација која е најдобра за важиот бизнис.
 
EMS INNLINE PRO FUL
Безжичен. Составен од два уреда PRO и PT. Достапен во мобилна и статична верзија. Можност за симултан тренинг на 6 лица. Можност за создавање на сопствена конфигурација најдобра за важиот бизнис.
Сакате да дознаете повеќе?

Посетете ја нашата контакт страна со притискање на „контактирајте не“ Поставете ни прашање или побарајте ценовник за Innline уредите.

Најнови вести

Во што вреди да се инвестира во Македонија? 05.12.2018 Започнувањето на приватен бизнис е најдобра одлука доколку сакате да бидете успешни, тоа секој го знае. Она што сепак, н... Види детали
8 начини точно да ги правите вежбите за нозе 04.12.2018 Многумина почнуваат да вежбаат со идеалот како би изгледале, а за тоа се клучни вежбите за нозе. Интересно е како.... Види детали
10 најдобри справи за теретана 03.12.2018 Одењето во теретана е голема одлука која честопати многу лесно ја носиме, несвени што се тоа носи. Како правилно да вежб... Види детали
Види ги сите нови вести