Innline студио

Отворете студио

Од секогаш сте сакале да отворите свое студио? Сега е вистинско време да го започнете својот бизнис бидејќи Innline ЕМС тренингот доживува голема популарност.

Деловниот модел на Innline студио е докажан и многу популарен концепт со досега отворени над 2000 студија. Со мали потреби за вложување и мал ризик за неуспех отворете го своето студио уште денес!

Профитабилен бизнис со брз поврат на инвестицијата

Концептот Innline студио дизајниран е така што со мала инвестиција може да се започне бизнис.

Innline студио можете да отворите и со помал простор (околу 45 метри квадратни) и за почеток со еден уред кој нуди персонални тренинзи. Доколку се одлучите за ЕМС Innline PRO уредот со потенционално поголема заработувачка ќе ви се овозможи тренирање на повеќе клиенти истовремено.

Со ЕМС технологијата можете да понудите различни видови на тренинзи за секој клиент одделно, од кардио, па се до тренинзи за телото.

Know-how бизнис и поддржка во маркетингот

Целта на Maxifitm е да го поддржи вашиот бизнс. Затоа не само што продаваме опрема, туки и даваме потполна поддршка за работењето и имплементацијата.

Тренерите и нивната работа со клиентите се важен дел за успехот на Innline. Во соработака со Maxifitm се организираат курсеви и сертификација за ЕМС тренери за сите нивоа.

На располагање Ви се најновите маркетиншки материјали како што се фотографии, видеа и др. работи кои ви помагаат во развојот на вашата работа. Исто така можете да ја искористите и обуката за маркетиншки активности.
Направете го првиот чекор кон вашето студио

На пазарот на фитнесот не постои толку атрактивна деловна можност како што е Innline студиото. Контактирајте не уште денес и реализирајте ја својата бизнис идеја.
Innline персонален тренер

Искористете ја можноста за флексибилен тренинг

Понудете им го на клиентите единствениот Innline тренинг на било која локација.

За ексклузивен ВИП третман, спакувајте се што ви е потребно за тренинг и однесете го Innline студиото во домот на вашиот клиент.

Студио во движење за персонални и ВИП тренинзи

Многу клиенти не сакаат да тренираат со други луѓе. Тие можат да бидат многу зафатени за да дојдат во студиото, тие се познати личности или имаат посебни цели на кои сакаат максимално да се фокусираат.

Со помош на ЕМС уредот сега сте во можност без дополнителни трошоци да им овозможите на клиентите искуство за тренирање во студио. Позиционирајте се како врвен иновативен тренер кој го нуди највисокото ниво на услуги. Каде и да е и кога и да е.

За ЕМС тренинг во движење, понесете го Innline студиото со вас.

Издвојте се од останатите лични тренери

Целта на Maxifitm е да ја поддржи вашата идеја. Затоа не само што продаваме опрема, туку и нудиме потполна поддршка за работењето и имплементацијата.

Тренерите и нивната работа со клиентите се важен дел за успехот на Innline тренингот. Во соработка со Maxifitm се организираат курсеви и сертификати за ЕМС тренери за сите нивоа.

На располагање Ви се и најнови маркетиншки материјали како што се: фотофрафии, видеа и други работи кои Ви помагаат во развојот на вашиот бизнис.
Станете Innline ЕМС тренер студио

Однесете Innline студио на било која локација на клиентот, поврзете се со компаниите и освојте ги корпоративните клиенти или прилагодете се на специјалните потреби на ВИП лицата. Контактирајте не за поддршка и идеја.
Innline за Фитнес и СПА центри

Проширете ја можноста на фитнес или СПА центарот со помош на ЕМС уредите

Унапредете го своето работење во фитнес или СПА центарот со ппомош на ЕМС уред. Понудете им на клиентите искуство од Innline тренинг.

Со краткорочна инвестиција и со брз поврат на вложеното, ЕМС уредот е следниот чекор кон унапредување на вашето работење.

Освојте нови клиенти

Во својата понуда вклучете ги услугите со ЕМС уредот и понудете им на клиентите спектар на висококвалитетни ЕМС тренинзи. Можете да привлечете сосема нови клиенти кои не се заинтересирани за конвенционалните тренинзи, но сепак сакаат да останат во форма.

Исто така нудејќи ја услугата на ЕСМ тренинг на постоечките клиенти Ви се овозможува да ја надоградите својата понуда и да понудите нешто сосема ново.

Создадете нови бизнис можности со помош на Innline ЕМС уредите.
Унапредете го својот бизнис

Доколку веќе поседувате фитнес студио или СПА центар искористете ја можноста да го унапредите и зајакнете својот бизнис додавајќи ЕМС уреди. Контактирајте не и дознајте како да заработите повеќе.